Administratie

Telecomproviders; welke is nu eigenlijk de beste/voordeligste voor mij? Samen gaan we eerst kijken waar u nood aan heeft en wat uw wensen/verwachtingen zijn. Ik ga dan aan de slag om uit te zoeken welke telecomprovider aan uw wensen/verwachtingen voldoet. Ook de eventuele overstap regel ik voor u.

Energieleveranciers; Gas,elektriciteit, wie heeft voor u de voordeligste formule. Het beste is dit elk jaar te herzien. Echter bijna niemand heeft hiervoor de tijd noch de zin. Ik ga voor u op zoek naar de juiste provider op elk moment in uw leven. Want wat nu goed is voor uw situatie is dat mischien niet meer binnen een jaar of 2 jaar enz…

Papieren lijken soms een eigen leven te gaan leiden en zo te groeien tot onordelijke stapels. Hierdoor hebt u geen idee meer hoe u er financieel voor staat en waar u moet reageren. Het overzicht houden is niet moeilijk als alles weer geordend is. Samen gaan we aan de gang met sorteren, weggooien, en vooral het opzetten van een voor u overzichtelijk systeem. Daarna kost het bijhouden van uw administratie u niet veel tijd meer. En het levert overzicht, rust en geld op. U kan er ook voor kiezen om het geheel uit handen te geven. Ik neem dan de gehele administratie mee naar huis, orden en sorteer het voor u en u krijgt van mij een overzichtelijke, geordende administratie terug.

Gids

Vele reisgidsen en het internet vol sites met advies, maar wat als je niet echt kan vinden wat bij u past? Tuttofare maakt voor u een persoonlijke reisgids. Helemaal op maat van uw plannen en wensen. Vertel ons uw bestemming en wat je zeker wel wil zien en doen en ook waar je helemaal geen zin in hebt. Wij gaan aan de slag om een duidelijke, overzichtelijke en vooral praktische reisgids te maken speciaal voor u.
Wilt u liever en gids ter plaatse om u rond te leiden langs verborgen schatten en pittoreske plekjes of mag het wat avontuurlijker? Dit is uiteraard ook mogelijk, vraag ernaar.

Plannen

De drukke werkweek plannen in combinatie met hobby’s, uitstapjes, afspraken met vrienden of dokter enz… Ook daarvoor kan u bij ons terecht. Wij geven u een persoonlijk schema, online of op papier, zoals u wenst. Zo krijgt u een snel overzicht en managen we uw tijd netjes zodat u misschien nog extra tijd over houd voor nieuwe en andere dingen. 
Het is niet altijd even makkelijk om alle speciale dagen te onthouden; verjaardagen, huwelijksverjaardagen, moeder-vaderdag enz… En dan nog tijdig een leuk cadeau vinden! 
Tuttofare verlost u van al dat gedoe. U geeft ons 1x alle datums door en persoonlijke info van de ontvanger en wij zorgen keer op keer voor een verrassing op het gewenste moment. Zo hoeft u zelf niet op zoek te gaan tijdens uw kostbare tijd. 

Organiseren

Opruimen in de laatste levensfase;
We denken er waarschijnlijk niet veel over na, maar wat laat je na als je er niet meer bent. Ons hele leven verzamelen we spullen om ons heen, vaak ook spullen met een emotionele waarde. 
Het omgaan met spullen van een ander vraagt een respectvolle houding. De angst bij ouderen is vaak dat er na hun sterven niet zorgvuldig met hun waardevolle spullen wordt omgegaan. De angst dat er na het sterven een grote container voor de deur kopmt te staan waar alle spullen in gegooid worden is groot. En waarschijnlijk is deze angst niet geheel onterecht.
Hopelijk duurt het nog heel lang, maar in tussentijd kan je het veel rust geven als je huis op orde is. 
Ik kan u daarbij helpen. Samen gaan we door alle spullen heen en bepalen wat er met de spullen moet gebeuren. Voor de echte waardevolle spullen ga ik samen met u op zoek naar een passende oplossing. 
Kortom laat het opruimen niet aan je nabestaanden over.

Verhuizen staat niet voor niets in de top 10 van meest stressvolle gebeurtenissen. Wat neemt u wel of niet mee, wat is waardevol voor u en wat niet? Tuttofare kan u in dit proces begeleiden.
Naast het uitzoeken, ordenen en selecteren van spullen, moet er vaak van alles geregeld worden rondom het oude en/of nieuwe huis. Ontbreekt tijd, zin of energie of mogelijkheden om dit karwei alleen te klaren? Tuttofare denkt graag met u mee en kan op diverse punten hulp bieden bij de verhuizing. Samen zorgen we ervoor dat het nieuwe huis, uw nieuwe thuis wordt.
Praktische dingen bij een verhuis kan Tuttofare uit handen nemen; 
Een planning/checklist en/of draaiboek voor de verhuizing.
De adreswijziging aanmaken en versturen.
Abonnementen, energie-, telecomcontracten wijzigen/laten verhuizen.

Babyshower, gender reveal ,huwelijksfeest, vrijgezellenfeestje,recepties en niet te vergeten verrassingsfeestjes!
Boekingen, reservaties, opzoekwerk,… wordt door Tuttofare geregeld. Voor het verrassingsfeest komt ook elke element hier toe zodat de verrassing des te groter is en uw zelf niets hoeft te verbergen met de kans op ontdekking. U krijgt een handig overzicht van alle betalingen die er uitgevoerd moeten worden en dat is dan ook het ENIGE dat u zelf dient te doen. Zo kan u zich volledig concentreren op uw feestoutfit.

Verhuizen

Bij elke verhuis komt stress. Dat kunnen we niet wegnemen. Tuttofare zorgt er wel voor dat deze tot het minimum beperkt blijft. Wij zorgen voor een checklist en volgen deze nauwkeurig op. Water, energie, telecom, post, verhuisdozen en -wagen… Wij nemen deze allemaal uit handen. Wij berekenen alle kosten zodat u niet voor onvoorziene uitgaven staat.

Hulp in en rond het huis

Ook voor allerlei kleine zaken kan u bij Tuttofare terecht. Zoals bv. een bril die is nagekeken moet worden, vijsje los of bent u toe aan een nieuwe maar is het voor u moeilijk om tot bij een optieker te raken en welke kies je dan, Tuttofare kan u hierbij helpen. Zoekt u iemand om u gezelschap te houden of een boodschap doet voor u.
Bent u op zoek naar een verpleegster, kapster, pedicure, manicure enz… aan huis, ook hiervoor kan Tuttofare u van dienst zijn.

Huishoudmanagement; Hoe organiseer ik mijn huishouden, wanneer doe ik welk klus, hoe maak ik een huishoudschema. Hoe zorg ik ervoor dat ik niet geleefd wordt door mijn huishouden. Tuttofare kan je hierbij helpen/ondersteunen. Of verkies je een poetsvrouw/klusjesman, ook daarvoor gaan we op zoek voor u.

Net zoals dit uitzicht zijn de mogelijkheden bij Tuttofare oneindig.

Vragen staat vrij!